ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΝΕΑ

ΑΛΛΑ

Μικρό/εφημερίδα Χαλκίδας – Εύβοια

01 Ιανουάριος, 2014

Μικρό/εφημερίδα Χαλκίδας – Εύβοια

"Επιτοίχια" έκφραση κοινωνικού και πολιτικού προβληματισμού. Ένα portal - εφημερίδα για θέματα που αφορούν την πόλη της Χαλκίδας. Ενημέρωση και νέα, με μια διαφορετική ματιά. (www.xalkida.blog.com)

Η μικρό/εφημερίδα της Χαλκίδας ή αλλιώς "επιτοίχια" ενημέρωση Χαλκίδας, αποτελεί μια προσπάθεια πολιτών της ευρύτερης περιοχής, να εντοπίσουν και να θέσουν προς δημόσια συζήτηση θέματα που αφορούν στον αστικό μας χώρο, αλλά και καίρια ζητήματα στο ευρύ πεδίο του προβληματισμού.

Παρά της "εκ φύσεως" μικρή γεωγραφική κλίμακα δράσης και εντοπισμού θεμάτων (συνειδητή απόφαση και επιλογή) , ως ανεξάρτητη και ανένταχτη παρέμβαση, οφείλει να μεταδίδει απόψεις κοινωνικού και πολιτικού περιεχομένου και κυρίως να λαμβάνει θέσεις στα ζητήματα αυτά.

Παράλληλα, ως στόχο έχει και τη δημόσια συλλογική έκφραση των κατοίκων της πόλης, μέσα από κείμενα, ενημερωτικά άρθρα και παρεμβάσεις τους. Η συμμετοχή σας θεωρείται καθοριστική για την επιτυχία της προσπάθειάς μας και σας καλούμε να συμμετέχετε ενεργά, μέσω αποστολής κειμένων ή εντοπισμού ζητημάτων που χρίζουν δημόσιας συζήτησης.

Η μικρό/εφημερίδα της Χαλκίδας εκδίδεται σε έντυπη μορφή "επιτοίχιας" μονοσέλιδης έκδοσης περιορισμένων φύλλων και παράλληλα σε ηλεκτρονική μορφή μέσω του blog μας, με περισσότερα άρθρα και ταυτόχρονη δυνατότητα πρόσβασης στο pdf αρχείο της μικρό/εφημερίδας όπου και μπορείτε να εκτυπώσετε.

Διανέμεται δωρεάν (& τοιχοκολλείται) σε επιλεγμένα σημεία της Χαλκίδας και μέσω διαδικτύου από την παρούσα διαδικτυακή τοποθεσία.

Τηλέφωνο: 6944 333447
http://xalkida.blog.com/

 

Share |
 

GreekArchitects Athens

Copyright © 2002 - 2024. Οροι Χρήσης. Privacy Policy.

Powered by Intrigue Digital