ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΝΕΑ

26 Νοέμβριος, 2010

Μεταπτυχιακό πρόγραμμα TAC

To TAC Technically Advanced Construction είναι ένα νέο μεταπτυχιακό πρόγραμμα. (Εγγραφές μέχρι 13 Δεκέμβρη)

English version

To TAC Technically Advanced Construction είναι ένα νέο μεταπτυχιακό πρόγραμμα (στα αγγλικά) για πτυχιούχους και επαγγελματίες αρχιτέκτονες που θα λειτουργήσει για πρώτη χρονιά από το Τμήμα Περιβάλλοντος Κτίριο Επιστήμης και Τεχνολογίας του Πολυτεχνείου του Μιλάνο (Politecnico di Milano) και του Co-de-IT. Θα διαρκέσει τρεις μήνες και θα επιτρέψει στους συμμετέχοντες να επιτύχουν υψηλά επίπεδα γνώσης κατά τη διαδικασία σχεδιασμού για την παραγωγή, μέσω της χρήσης προηγμένων ψηφιακών εργαλείων για το σχεδιασμό και μηχανήματα για τη δημιουργία προπλασμάτων.

 

 

 

Το πρόγραμμα, που θα λάβει χώρα στο Politecnico di Milano, θα πραγματοποιηθεί μέσω εργαστηρίων, ημερίδων και τις περιόδους εργασίας με μια ομάδα εξειδικευμένων επαγγελματιών και εκπαιδευτικών (από διεθνή γραφεία και σχολές, όπως οι AA, ARUP, Happold Buro, Zaha Hadid, Gehry Technologies, SPAN).

Ο στόχος είναι ο σχεδιασμός, κατασκευή, και τελικά δοκιμές κελυφών "multi-performative skins" μέσω λογισμικών σχεδιασμού με υπολογιστή. Οι έλεγχοι με μακέτες και προπλάσματα θα αποτελέσουν στοιχεία για ανατροφοδότηση για τη βελτιστοποίηση του τελικού σχεδιασμού.

Το μάθημα θα ολοκληρωθεί με μια σειρά από δημόσιες ομιλίες από δασκάλους και άλλους επαγγελματίες και καθηγητές διεθνούς φήμης.

Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν στις 17 Ιανουαρίου του 2011 και θα λήξουν στις 15 Απριλίου 2011.

Εγγραφές είναι ανοικτές μέχρι τις 13 Δεκέμβρη 2010.

Περισσότερες πληροφορίες στην αγγλική μας έκδοση greekarchitects.net και πιο συγκεκριμένα ΕΔΩ

 

Share |
 

GreekArchitects Athens

Copyright © 2002 - 2024. Οροι Χρήσης. Privacy Policy.

Powered by Intrigue Digital