ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Νομιμοποιούνται αυθαίρετα στην Αττική

30 Νοέμβριος, 2006

Νομιμοποιούνται αυθαίρετα στην Αττική

Στο τελικό στάδιο μπαίνει το 2007 η ένταξη 60.000 στρεμμάτων στο σχέδιο πόλης, περιοχών που έχουν τη μεγαλύτερη αυθαίρετη δόμηση στην Αττική. Οι τιμές των οικοπέδων που εντάσσονται στο σχέδιο τετραπλασιάζονται...

Στις περιοχές στις οποίες ολοκληρώνονται οι εντάξεις θα μπορούν να εκδίδονται στο εξής οικοδομικές άδειες με ειδικούς όρους δόμησης.

Οι εντάξεις στο σχέδιο που τώρα τελειώνουν ανοίγουν το δρόμο και για νομιμοποιήσεις όλων αυτών των κτισμάτων που κτίστηκαν παράνομα. Εως το τέλος του 2007 θα αποτελούν επέκταση του σχεδίου πόλης περίπου 60.000 στρέμματα στα Καλύβια, τον Αγιο Στέφανο, την Αρτέμιδα , τις Αχαρνές, τα Γλυκά Νερά, την Κερατέα, το Κορωπί, τη Νέα Μάκρη , την Παιανία, την Παλλήνη και τη Ραφήνα. Οικοδομικές άδειες εκδίδονται και τώρα αλλά με ειδικούς όρους δόμησης.

Τα οικόπεδα που μπαίνουν στο σχέδιο πωλούνται από 300 έως και 500 ευρώ το τετραγωνικό μέτρο. Στην Ανατολική Αττική θα ενταχθούν στο σχέδιο συνολικά 150.000 στρέμματα και στη Δυτική Αττική, τον Πειραιά και τη Σαλαμίνα 50.000 στρέμματα.

Πηγή : eportal

Share |
 

GreekArchitects Athens

Copyright © 2002 - 2024. Οροι Χρήσης. Privacy Policy.

Powered by Intrigue Digital