ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΝΕΑ

Τεχνικές λεπτομέρειες για την δημοσίευση κειμένων.

27 Αύγουστος, 2009

Τεχνικές λεπτομέρειες για την δημοσίευση κειμένων.

Παρακαλούμε διαβάστε προσεχτικά το κείμενο.

Σας ενημερώνουμε ότι τα άρθρα – έρευνες σας , θα πρέπει να αποστέλλονται , όσον αφορά το κείμενο σε μορφή word και όσον αφορά τις φωτογραφίες σε μορφή jpeg
Στην περίπτωση που ο όγκος των όλων παραπάνω δεν ξεπερνά τα 10 Mb , η αποστολή μπορεί να γίνει μέσω email στο info@greekarchitects.gr , διαφορετικά (σε cd) μέσω ταχυδρομείου στην διεύθυνση του e-περιοδικού μας.

Οι φωτογραφίες δεν θα πρέπει να ξεπερνούν σε αριθμό τις 15  (εκτός αν είναι μικρές , οπότε και μπορείτε να μας στείλετε μερικές ακόμα) , καθώς και θα πρέπει να τις επισυνάπτετε στο email που θα μας στείλετε ξεχωριστά και όχι μέσα στο κείμενο του word.
Το μέγεθος των φωτογραφιών και την τεχνική τους επεξεργασία , θα την κάνουμε εμείς.
Σας τονίζουμε ότι οι φωτογραφίες θα πρέπει είτε να είναι δικές σας , είτε να έχετε την έγγραφη άδεια του κατόχου τους (τη οποία θα πρέπει να μας την στείλετε) ή να μην είναι προστατευμένες από Copyright. (Οι φωτογραφίες θα πρέπει να έχουν   ονομασία πχ. :  vassilis.2009.1.1 , vassilis.2008.1.2 κτλ, όπου το vassilis, το όνομα σας, όπου το 2009 η χρονολογία, όπου το πχ. 1 ή 2 κτλ ο συνολικός αριθμός κειμένων που έχετε στείλει και όπου ο δεύτερος αριθμός, το νούμερο της κάθε φωτογραφίας)


Όσον αφορά τον όγκο του κειμένου , δεν υπάρχει κανείς περιορισμός.
Στο κείμενο του word θα πρέπει να μας αναφέρετε- αναγράφετε την θέση της κάθε φωτογραφίας με τον αριθμό ή το όνομά της (σε bold) , καθώς  την λεζάντα της (αν υπάρχει) και την πηγή της κάθε φωτογραφίας.  Ακόμα, το κάθε άρθρο θα πρέπει να συνοδεύεται και από κάποιον υπότιτλο (max 2-3 γραμμές) , ο οποίος θα συνοδεύει τον τίτλο και μία φωτογραφία ένα «τεχνικό επίπεδο» (επιθυμητή φώτο, οριζόντιας διάταξης) πριν ο αναγνώστης επιλέξει να διαβάσει το άρθρο.

Παράλληλα  με την αποστολή του άρθρου σας , θα πρέπει να μας στείλετε ταχυδρομικά (απλή αποστολή και όχι συστημένη) στην διεύθυνση του e-περιοδικού μας :

Γκάλλι Ροβέρτου 35 (11742) Ακρόπολη – Αθήνα και μια τυπική παραχώρηση άρθρου  σας την οποία και θα βρείτε – «κατεβάσετε» από το ακόλουθο link:

http://www.greekarchitects.gr/Gra_pr_dikevmatvn_protupo.doc

Όπως θα διαπιστώσετε, η παραχώρηση είναι τυπική και δεν δεσμεύει το κείμενό σας.
(Παρακαλούμε να μας ειδοποιήσετε στο τηλέφωνο 210 3636631 όταν κρίνετε ότι χρονικά θα πρέπει να έχουμε παραλάβει το έγγραφο.)
Παρακαλούμε τέλος , να φυλάξτε την συγκεκριμένη  φόρμα παραχώρησης στο αρχείο σας , ώστε όταν στο μέλλον μας στείλετε πάλι κάποιο άλλο άρθρο σας , να επαναλάβετε την διαδικασία παραχώρησης αλλάζοντας μόνο τον τίτλο και την ημερομηνία.

 

Για τυχόν απορίες επικοινωνήστε μαζί μας.

gra team.


 

Share |
 

GreekArchitects Athens

Copyright © 2002 - 2024. Οροι Χρήσης. Privacy Policy.

Powered by Intrigue Digital