ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Emerging Architecture Exhibition

10 Φεβρουάριος, 2012

Emerging Architecture Exhibition

Η έκθεση φιλοξενείται με τίτλο "Emerging architecture" στο Royal Institute of British Architects (RIBA). (έως τις 29 Φεβρουαρίου 2012)

 

English version


Η έκθεση περιλαμβάνει έργα από νέους αρχιτέκτονες, που η  δουλειά τους έχει βραβευθεί στα ar+d Awards for Emerging Architecture 2011. Διανύοντας η διοργάνωση την 13η χρονιά της, αποτελεί ένα από τα βασικά προγράμματα ανάδειξης νέων αρχιτεκτόνων σε ηλικία κάτω των 45 ετών, έχοντας δεχθεί φέτος 500 συμμετοχές. Η διοργάνωση ξεκίνησε από το 1999 και πλέον αποτελεί έναν τρόπο ανάδειξης σε διεθνές επίπεδο της δουλειάς της νεότερης γενιάς αρχιτεκτόνων. Στην έκθεση θα παρουσιάζονται έργα που περιλαμβάνουν κτίρια, βιομηχανικό σχεδιασμό, θέματα αστικού σχεδιασμού και αρχιτεκτονικής τοπίου. Στους νικητές των βραβείων το 2011, συγκαταλέγονται και το Harbour Remodelling από τους CREUSeCARRASCO Architects καθώς και το Ινστιτούτο Kantana Film and Animation από το γραφείο Boonserm Premthada.

 

 

Τόπος: Royal Institute of British Architects  (RIBA), Λονδίνο
Διάρκεια: έως 29 Φεβρουαρίου 2012

Περισσότερες πληροφορίες: http://www.architecture.com/WhatsOn/Exhibitions/At66PortlandPlace/2011/Autumn/EmergingArchitecture.aspx

 

Share |
 

GreekArchitects Athens

Copyright © 2002 - 2024. Οροι Χρήσης. Privacy Policy.

Powered by Intrigue Digital