ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΝΕΑ

ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ

www.poualu.gr

02 Νοέμβριος, 2009

www.poualu.gr

Η ΕΤΕΜ σε μια προσπάθεια να φέρει ακόμα πιο κοντά της τόσο τους συνεργάτες της, όσο και τα «λεγόμενα» ειδικά κοινά όπως αρχιτέκτονες, πολ.μηχανικούς αλλα και επισκέπτες με περιβαλλοντική ευαισθησία δημιούργησε τον ιστότοπο poualu.gr

ΕΤΕΜ

 

Η θεματολογία του site κινείται γύρω απο θεματικές ενότητες όπως το περιβάλλον, η εξοικονόμηση ενέργειας, η βιοκλιματική δόμηση αλλά παράλληλα όπως φανερώνει και ο τίτλος Pou Alu για τις εξελίξεις του κλάδου του αλουμινίου.

Πέρα από το ενημέρωτικο κομμάτι, ο στόχος του Pou Alu είναι η ανταλλαγή απόψεων και η πιο άμεση επικοινωνία με τα μέλη του ιστοτόπου. Γι’αυτό το Pou Alu φιλοξενεί κάθε σας σκέψη και άποψη στην ενότητα Forum και παραμένει ανοικτό στον οποιαδήποτε διάλογο!

 

Σε περίπτωση που έχετε την οποιαδήποτε απορία οι διαχειριστές του Pou Alu είναι στην διάθεση σας να βοηθήσουν και να δώσουν απαντήσεις στα ερωτήματα σας.

Μην ξεχνάτε τα αγαπημένα σας πρόσωπα, στέλνοντας τους κάρτες με ευχές. Η ενότητα αυτή η επωνομαζόμενη και Fun Section έχει ακόμα πολλά να δείξει. ‘Ομως τις αντίστοιχες εκπλήξεις σας τις φυλάμε για το μέλλον.

 

 

Επισκεφθείτε τώρα το poualu.gr και να γίνετε κι εσείς μέλη της πιο "πράσινης" διαδικτυακής παρέας.

Καλό σερφάρισμα !

Η ομάδα του Pou Alu

Share |

Σχετικές Δημοσιεύσεις:

 

GreekArchitects Athens

Copyright © 2002 - 2024. Οροι Χρήσης. Privacy Policy.

Powered by Intrigue Digital